BILLA отвори 100-ия си магазин в България

Новооткритят супермаркет се намира в столицата на ул. „Сан Стефано“ 22

08/03/16 - BILLA официално откри своя магазин номер 100 в България. Супермаркетът е разположен в сърцето на София на ул. „Сан Стефано“ 22  в най-новия столичен търговски център – Сан Стефано Плаза. 100-ят BILLA магазин е уникален със своето местоположение и  представлява компактен вариант на търговските обекти от веригата.

 

Локацията на новооткритият супермаркет е удобна, лесно достъпна и в непосредствена близост до една от ключовите точки в столицата – Орлов мост.  Асортиментът на магазина е специално подбран така, че да отговаря на нуждите и изискванията на клиентите, които ще пазаруват в него и осигурява всичко необходимо за ежедневното пазаруване.  

 

Посетителите на 100-ия BILLA супермаркет ще имат на разположение свежа зона за прясно изцедени на място сокове и добре снабден салатен бар на самообслужване, който ще допринася за по-здравословното хранене на клиентите.

 

„Удобство, качество и свежест. Това са трите думи, които най-добре биха описали новия BILLA магазин на „Сан Стефано“ 22. Специалната селекция на стоки, която направихме, конкретно за този супермаркет дава възможност на клиентите всеки ден да си купуват свежи и качествени продукти на достъпни цени. Удобната му локация пък говори сама за себе си и за усилията, които полагаме да сме винаги близо до своите клиенти.“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

 

Всички ценови предимства, които веригата предлага, ще са актуални и за новия супермаркет на ул. „Сан Стефано“ 22. Това са над 1000 ниски цени всеки месец. Освен това, използвайки своята BILLA карта, клиентите ще могат да се възползват и от намаленията на над 600 артикула, предлагани в търговския обект.

Обратно