BILLA и БЧК стартират дарителска акция за българи в тежко материално положение 

Клиентите на веригата ще могат да закупят и дарят продукти от първа необходимост във всеки магазин

01/07/16 - BILLA и Българският червен кръст стартират дългосрочна дарителска акция за българи в тежко материално състояние. Клиентите на веригата ще имат възможност да се включат в инициативата, като закупят хранителни стоки от първа необходимост и ги оставят като дарение в специално обозначени колички във всеки BILLA магазин в страната. Кампанията стартира от началото на месец юли.

 

В допълнение към събраните продукти от магазините в страната на месечна база BILLA ще дарява и допълнително количество стоки от първа необходимост. Всички събрани продукти ще бъдат предоставяни на граждани в тежко материално състояние, а даренията ще бъдат разпределяни и транспортирани със съдействието на БЧК.

 

„Стартираме тази дарителска кампания, защото вярваме, че ние и нашите клиенти можем да помогнем на хора в истинска нужда. Сигурен съм, че ще успеем да съберем достатъчно продукти и призовавам всички български потребители да се включат в акцията, за да подкрепим и зарадваме хората, за които един малък жест от наша страна означава наистина много“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

 

Това е поредна дарителска акция, която BILLA инициира. През 2014 г. веригата стартира успешната инициатива под надслов „Купи и дари“ в помощ на пострадалите от наводненията във Варна и Добрич.

Обратно