BILLA България с 40 магазина в София

16 години на българския пазар, над 100 магазина в страната и повече от 1 милион клиенти седмично са резултатите, постигнати от първата международна верига супермаркети в България

12/10/16 - BILLA България откри своя 40-и магазин в София. В официалното прерязване на лентата участваха Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, направление „Финанси и стопанска дейност“, Димитър Дилчев, кмет на район „Студентски“, както и Управителят на BILLA България – Бойко Сачански. Новооткритият обект се намира в ж.к. „Мусагеница“ на ул. „Полк. Георги Янков“ 17 и ще предложи на жителите на район „Студентски“ богат асортимент от свежи салати, приготвени на място, разнообразие от млечни продукти, произведени и сертифицирани по Български държавен стандарт, както и пресни и качествени плодове и зеленчуци, отгледани в най-плодородните кътчета на България от внимателно селектирани български производители, като част от инициативата „Градините на BILLA“.

 

Любимата верига за пазаруване на българите според годишната класация ЛЮБИМИТЕ МАРКИ 2016 г. ще предложи още познатите със своето качество и свежест месо и деликатеси, както и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани, качествени стоки и топ марки. Кулинарите на BILLA ще изкушават клиентите с апетитни месни и безмесни грил специалитети, приготвени на място. Магазинът ще предлага на посетителите си и топъл хляб, изваждан от фурните на новия супермаркет на всеки 30 минути от професионални пекари, сертифицирани от Министерство на образованието и науката.

 

„Увеличаването на броя на магазините BILLA както в столицата, така и в страната, означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. – Тази година е година на постижения за BILLA България: открихме 100-ния си магазин в страната, а днес откриваме 40-ия за столицата. Успехът ни се дължи както на усърдния труд на служителите на BILLA България в цялата страна, така и на доверието, което българският потребител ни гласува всеки ден, пазарувайки в нашите магазините.“

 

Към момента компанията разполага със 108 магазина в България: 40 в София, 8 във Варна, 5 в Пловдив, 4 в Русе, 6 в Стара Загора, 6 в Бургас, по 2 в Шумен, Плевен, Перник, Добрич, Габрово, Велико Търново, Монтана, Пазарджик и Сливен и по един във Враца, Ловеч, Разград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Сандански, Петрич, Казанлък, Свиленград, Харманли, Севлиево, Пещера, Нова Загора, Смолян, Асеновград, Свищов, Велинград, Благоевград, Поморие и Кюстендил.

Обратно