BILLA България дари 15 900 лв. на децата на загинали служители на МВР

За осма поредна година веригата се включи в националната благотворителна кампания

16/12/2016 - BILLA България дари 15 900 лв. под формата на ваучери за пазаруване в подкрепа на децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители в системата на МВР. Благотворителната инициатива се състоя в Академията на Министерство на вътрешните работи в София.

 

„BILLA България води социално отговорна политика от появата си на българския пазар. Стремим се постоянно да подпомагаме хората в нужда, а подкрепяйки децата, всъщност инвестираме в бъдещето на страната. Като продължение на тази наша мисия и в унисон с предстоящите светли празници идва и дарението ни за децата на засегнатите семейства“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Домакин на тазгодишното коледно тържество, организирано за децата, e Академията на МВР – мястото, откъдето започва професионалният път на полицаите и пожарникарите. С дарението, направено от BILLA България, ще бъдат подпомогнати 106 деца на пострадали или загинали по време на изпълнение на служебните си задължения полицаи.

Обратно