111-ият магазин на BILLA отвори врати в Сердика Център

 Новият обект ще предложи на клиентите богато разнообразие от специалитети, приготвени на място

12/04/17 - BILLA България продължава експанзията, като откри 111-ия си магазин в един от най-посещаваните молове в София – Сердика Център. Хипермаркетът следва най-високите стандарти за качество и е със специална концепция, адаптирана към търговски център от подобен тип. В церемонията по официалното прерязване на лентата на новия обект участваха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Дончо Барбалов, зам.-кмет на София, Васил Цолов, кмет на район „Оборище“, зам.-омбудсманът Диана Ковачева и Ирена Тенева, управител на Сердика Център.

Магазинът на BILLA в Сердика Център ще предложи познатия богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени. Клиентите ще имат възможността да избират между голямо разнообразие от приготвени на място свежи салати и сандвичи, както и прясно изцедени фрешове. Магазинът ще посреща посетителите си с ароматен хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари, както и с топли супи и други вкусни ястия, приготвени по здравословен начин без пържене. Месни и безмесни грил специалитети и жива бира с уникален вкус допълват богатия асортимент. Хипермаркетът в Сердика Център разполага с витрини на обслужване с прясно месо и риба, както и с винотека.

„Щастливи сме, че откриваме 111-ия си магазин в България и 42-рия в София именно в Сердика Център. Стремим се да избираме удобни и комуникативни локации, така че да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти. Фактът, че непрекъснато разширяваме мрежата си, е показателен, че потребителите ни имат доверие и са доволни от стоките и услугите, които им предлагаме. Убеден съм, че новият магазин напълно ще отговори на очакванията на клиентите ни. Тук те ще открият разнообразни продукти с гарантирано високо качество, включително и всичко необходимо за великденската трапеза“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.