Реновираният магазин BILLA в Централна гара отвори врати за клиенти

Супермаркетът предлага удобен и лесен достъп до свежи и качествени хранителни продукти на ниски цени

26/04/16 - BILLA България направи официално откриване на напълно обновения си магазин в столичната Централна гара. Редица нововъведения пък ще изненадат забързаните пристигащи и заминаващи пътници от цялата страна и чужбина.

 

И в този BILLA магазин клиентите ще могат да закупят пресен и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Реновираният супермаркет ще предложи и апетитни грил специалитети, приготвени на място пред очите на посетителите си, както и висококачествена жива бира. Специално място в магазина е отделено на зоната със свежи плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 200 градини в България от доказани български производители.

 

„С огромно нетърпение очаквахме магазинът ни в Централна гара отново да отвори  врати. Към момента имаме 102 магазина BILLA в страната. За нас този брой показва огромното доверие, което клиентите ни гласуват вече 16 години и разбира се ни мотивира да продължим да предлагаме качествени стоки, богат асортимент и атрактивни седмични промоции и отстъпки“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

 

Реновираният магазин се отличава с модерен дизайн, голямо разнообразие от свежи и пресни продукти и удобно аранжиране на стоките. Специалната локация на търговския обект ще позволи на всички български и чуждестранни гости на София да се възползват от качествените стоки и изгодните предложения в BILLA.

Обратно