Нов брой на любимото списание Кулинариум - вземи го и спести над 20лв. с купоните в него!

Отворихме старите тефтери, за да видим кои са рецептите в раздела Есен. Открихме страхотни предложения за разядка с чесън, предястие от чушки,  яхния с пиле и богат гювеч – всичките по наш български вкус. Открий още интересни рецепти за месни пайове, различни комбинации от цветове и вкусове при мусовете, как консервират продукти в близки и далечни страни, интересни предложения за екзотична туршия, мариновано сирене и много други. 

Вземи списание Кулинариум от най-близкия до теб BILLA магазин само за 0,99 лв. с BILLA карта.

Има рецепти, които свързваме с вкус и преживявания от цяла вечност. Намери автентични български рецепти, любими на няколко поколения.

Свежи продукти в студените дни. Как лесно да запазим вкусовете на есента и през зимата.  

Като пухкав облак ефирният мус се топи в устата в едно със съблазнителните аромати, за да ни отведе в рая на вкусовете.

Кулинарно училище – как да направим киш Лорен. В него са скрити основни елементи от френската класическа кухня.

Суровоядството – начин на живот. Консумирането на сурова храна печели все повече последователи.

Силата на цитрусите – те са богати на витамин C, жизненоважен за организма, особено в сезона на вирусите и настинките.

 

Тайланд – пясъчните плажове и невероятните храмове са само малка част от красотатав този тропически рай.