За магазини BILLA

В BILLA вярваме, че всеки заслужава качествени продукти на достъпни цени.

В магазини BILLA клиентите могат да намерят познатите със своето качество и свежест плодове и зеленчуци, отгледани в над 150 градини в България с подкрепата на BILLA експерти; гарантирано топли ястия, приготвени на всеки 30 минути по здравословен начин без пържене; винаги топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути от BILLA пекари, сертифицирани от Министерство на образованието и науката; свежо месо и деликатеси, както и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани, качествени стоки и топ марки.

Повечето от магазините разполагат със собствена транжорна за свежо месо, както и с пекарна. Наскоро започна въвеждането на приготвяне на свежи плодови и зеленчукови салати и фреш на място в някои от магазините.

BILLA България развива усилено и собствените си марки BILLA Brand, BILLA Premium и Clever, като голяма част от артикулите под тези брандове – млечни и месни продукти, пчелен мед, лютеница и др., са произведени в България.

Освен това веригата предлага постоянно най-големия брой и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности:

-  Супер цена – любими продукти на супер цена всяка седмица с минимум 15% отстъпка;

-   Седмична Акция с над 130 артикула на промоционални цени;

-  Билла Кард Акция с над 600 артикула всеки месец на промоционални цени в допълнение за всички лоялни клиенти;

-   Гранде Оферта - 25% намаление на група продукти всеки петък и събота с Билла Кард.

-   Clever, собствена марка, под която се предлагат над 200 артикула на ниски цени;

В допълнение, веригата гарантира на своите клиенти бързо обслужване на каса, наличие на стоки в промоция, свежест на предлаганите стоки, както и замяна без възражения, в случай, че даден клиент не е доволен от качеството на закупена стока.

Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент и удобната локация на магазините превръща BILLA в атрактивния магазин, в който всеки клиент намира бързо и лесно каквото търси.

Цел на компанията е максимално удобство, поради което магазините са разположени на централни и възлови места в по-големите градове.

Към момента компанията разполага със 111 магазина: 42 в София, 8 във Варна, 5 в Пловдив, 4 в Русе, 6 в Стара Загора, 6 в Бургас, по 2 в Шумен и Плевен, Перник, Добрич, Габрово, Велико Търново, Монтана, Пазарджик, Сливен и по един във Враца,  Ловеч, Разград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Сандански, Петрич, Казанлък, Свиленград, Харманли, Севлиево, Пещера, Нова Загора, Смолян, Асеновград, Свищов, Велинград, Благоевград, Поморие, Кюстендил и Хасково.